To eat is a necessity but to eat intelligently is an art – La Rochefoucauld

Mic dejun cu ovaz si fructe

Posted on aprilie 12, 2015 | in Desert | by

Mic dejun cu ovaz si fructe

Mic dejun cu ovaz si fructe

Mic dejun cu ovaz si fructe

1-2
Topping:
aprox. 2 cani fulgi de ovaz macinati
1 ou
2 cubulete unt
1 lingurita esenta de vanilie
Fructe:
fructe (prune, mere, fructe de padure, piersici, etc.)
miere
scortisoara

Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 180°C.
Intr-un vas termorezisent adaugati fructele taiate bucati, peste care adaugati miere si scortisoara dupa gust.
Pentru pregatirea topping-ului amestecati ovazul macinat cu oul, untul si vanilia. Trebuie sa rezulte un aluat sfaramicios. Asezati in vas, deasupra fructelor, gramajoare de compozitie, si dati la cuptor 30 minute sau pana cand se rumeneste.

Mic dejun cu ovaz si fructe

Mic dejun cu ovaz si fructe

Mic dejun cu ovaz si fructe

Mic dejun cu ovaz si fructe

Comments are closed.

Tag Cloud